O vodě koluje i mnoho mýtů. Živá a mrtvá voda jsou termíny, které se promítly již do starých příběhů a používají se i v léčitelství. I přesto, že alternativní medicína má svou váhu a Já, Kapka Moře, mám jistě i své oduševnělé části – tak vyloženě ezoteriku u mě nečekejte. I o živé a mrtvé vodě se dá mluvit v nesporných faktech.

Mrtvá voda

Ryze neutrálním pH označujeme hodnotu 7. K pravidelné konzumaci se doporučuje pH 6,5-9,5. Mrtvá voda, tedy ta ryze kyselá (pH 1-3), nachází své uplatnění hlavně v gastroprůmyslu a používá se například k očištění potravin. Odstraňují se s ní zbytkové pesticidy a dusičnany z povrchu ovoce a zeleniny.

Jedná se v podstatě o dezinfekci, dají se s ní léčit atopické ekzémy, ale k vnitřnímu užití určena není! 

Živá voda

Voda, kterou lze označit za živou, je naopak pro naše nitro velmi prospěšná. Je možné setkat se s ní v přírodě, nebo ji vyrobit. Zajistili jsme pro Vás obě tyto varianty a tak na našem e-shopu naleznete harmonické snoubení technologie s přírodou. Obě tyto obměny dokáží bojovat proti překyselení organizmu a vnitřním procesům oxidace. Každá svým vlastním způsobem a za stejným účelem – pomáhat tělu v jeho přirozených regeneračních procesech.

Přírodní variantu nabízíme v podobě vody z ledovců a druhá je vytvořena elektrolyticky. Jedna je pak obohacena kyslíkem a druhá vodíkem. Uhádnete, která je která?

ČÍST DÁLE

Share on facebook
sdílet článek

Živá voda

Harmonické snoubení technologie s přírodou v podobě molekulárního vodíku a vody z doby ledové. V tomto článku naleznete základní souhrn benefitů živé vody.

Boj s oxidačním stresem

Jak Vám pomůžou antioxidanty z ionizované vody? Nebo dokonce: Jak mohou pomoci zpomalovat proces stárnutí?

Aqua Angels

Voda ledovcového původu. Naposledy proudila v době ledové a není tak dotčena chemickými výdobytky dnešní doby. Seznamte se s vodou z panenské přírody Islandu.

Aktivní vodík

Chuťově “kulatá“, zdraví prospěšná, chuť zvýrazňující – vodíková bomba!